Dokonalá pohodlnosť! Letné sandále z kolekcie Steve Madden vás dostanú!

Ak ste žena, ktorá preferuje pohodlnosť, avšak nikdy nie na úkor štýlu, máme pre vás dobré správy. Najnovšia kolekcia značky Steve Madden je presne taká. Nájdete tu letné sandále na nízkom podpätlu, ktoré sú ideálne aj k elegantným stylingom, nohavicovým kostýmom, ale aj k šortkám, či letným šatám. Vaše leto tak bude nielen pohodlné, ale aj štýlové!

V zemitých farbách

Sandále v zemitých farbách sú dokonale univerzálne. Či už zvolíte klasické šľapky, alebo model na zaväzovanie okolo nohy výsledok bude rovnako efektný. Zemité farby sa krásne hodia buď k neutrálnym tónom oblečenia, k čiernej ale tiež k farebným stylingom.

Z najnovšej kolekcie Steve Madden dávame do pozornosti krásne hnedé sandále Missile, sandále Trustee s kamienkami a zaväzovaním okolo nohy a tiež pohodlné Satano, v ktorých budete chcieť prechodiť celý deň. Sandále v prírodných farbách vyzerajú veľmi efektne aj k letným ľanovým kostýmom, ktoré patria k sezónnym módnym hitom.

Trendové

Kamienky, aplikácie, denim, či výrazné farby. To všetko je toto leto dovolené. Aj tie najjednoduchšie šaty oživíte výraznejšou topánkou. Výhodou topánok Steve Madden je okrem toho, že reprezentujú tie najväčšie sezónne módne trendy aj pohodlnosť.

Novinky môžete nosiť k šatám, sukniam aj šortkám. Model Olympian je vďaka kamienkovej aplikácii ideálny k večerným šatám, vďaka nízkej podrážke v nich bez problémov zvládnete aj dlhšiu prechádzku mestom. Sandále Kora na vyvýšenej podrážke vám zase dodajú pár efektných centimetrov naviac. Farebné Decorum zase vynosíte k šortkám a veľmi pohodlne v nich strávite celý deň.

Čierna klasika

V neposlednom rade môžete vždy staviť na klasiku v podobe čiernej farby. Či už to bude masívnejší model Mona so zlatým detailom, alebo klasika v podobe sandálov Missile, čierna vás ani v letnej sezóne nikdy nesklame. Výhodou čiernej farby je, že je univerzálna a nikdy nevychádza z módy. V prípade nízkych sandálov vyskúšajte aj masívnejšie modely, ktoré na opálenej a odhalenej nohe krásne vyniknú. Aj čierna môže byť šmrncovná, čo dokazujú modely Travel a Missile-R Crystal, ktoré sú doplnené o kamienkové aplikácie.

Kabelky

Pri výbere sandálov dbajte aj na kabelku, ktorá bude celý look dotvárať. V kurze sú rôzne praktické crossbody modely, ktoré sú priestranné a veľmi príjemné na nosenie. V kolekcii nájdete crossbody kabelky, ktorá vás na prvý pohľad zaujmú svojim trendovým prevedením. Doplnené o kamienky a štýlové „strapy“, budete tieto crossbody chcieť nosiť každý deň.

V jarnej výbave by vám však nemala chýbať ani klasická čierna elegantná kabelka, ktorú je dobré mať vždy po ruke. Najmä ak vás v lete čakajú oslavy, svadby, alebo promócie.