Exkluzívny únik na Kréte: Nana Princess

Ak hľadáte výnimočný luxusný wellness pobyt v jednej z najlepších destinácií Európy, Nana Princess je tou pravou voľbou. Od roku 2018, tento jedinečný rezort ponúka diskrétnosť a absolútne súkromie v exkluzívnom prímorskom prostredí.

 

Nana Princess ponúka 5-hviezdičkový zážitok s 107 dokonale navrhnutými apartmánmi a vilami, ktoré spájajú moderný luxus so sofistikovanou eleganciou. Hotelová filozofia pohostinnosti ručí za to, že každý hosť je vítaný ako kráľ a dostane nezabudnuteľný zážitok.

Ubytovanie a novinky pre 2024

Rezort sa nachádza na severnom pobreží Kréty a ponúka nádherný výhľad na Krétske more. Každý apartmán a vila má súkromný bazén, čo zaručuje maximálny relax. V roku 2024 sa môžete tešiť na päť nových exkluzívnych víl, ktoré kombinujú luxus a súkromie so špičkovými službami rezortu. Tieto vily majú moderné vybavenie, súkromné vyhrievané bazény, súkromné fitness a priestranné terasy.

Svetová gastronómia

Nana Princess sa pýši troma tématickými reštauráciami. Carpe Diem ponúka vynikajúce jedlá v hlavnej budove rezortu, Meat-In Point sa špecializuje na prvotriedne mäso a čerstvé cestoviny, a Eternal Blue je ideálnym miestom pre milovníkov morských plodov, ponúkajúc jedlo priamo pri vode. Počas "Nights of Gastronomy" prinášajú ocenení šéfkuchári, ktorí kombinujú tradičné techniky s moderným štýlom jedinečné gastronomické zážitky.

 

Súkromná pláž a VIP služby

Užite si maximálny relax na súkromnej piesočnatej pláži, kde si môžete objednať občerstvenie a koktaily priamo od hotelového personálu. Hostia víl a vybraných apartmánov majú prístup k súkromným plážovým pavilónom. Naše VIP služby zahŕňajú aj súkromné heliportové transfery, zabezpečujúce luxusný a pohodlný začiatok vášho pobytu.

 

Royal wellness club

Royal Wellness Club s rozlohou 1 400 m² ponúka komplexný wellness zážitok. Inšpirovaný talianskou značkou Starpool, náš wellness klub kombinuje holistické terapie s najmodernejšími technológiami. Pre tých, ktorí sa zaujímajú o astrológiu, ponúka kúpeľné menu Star Sign Spa nevšedný kúpeľný zážitok, ktorý spája procedúry, ktoré vyživujú duchovné prvky tela a mysle, podporujú spojenie a reflexiu.

Športové aktivity

Nana Princess ponúka širokú škálu športových aktivít. Vodní nadšenci môžu objavovať podmorský svet Krétskeho mora, zatiaľ čo milovníci pešej turistiky a cyklistiky môžu využiť prispôsobené túry. Rezort má výborné športové zariadenia vrátane 13 hybridných antukových kurtov, piatich tvrdých kurtov a troch paddle kurtov. Svetová trieda 18-jamkového golfového ihriska je vzdialená len desať minút jazdy od rezortu.

Nana Princess je miestom, kde sa luxus stretáva s autentickým krétskym pohostinstvom, poskytujúc nezabudnuteľný zážitok v nádhernom prostredí.

Text: Redakcia

Foto: Nana Princess