Letné beauty novinky

Leto prináša do sveta kozmetiky množstvo vzrušujúcich noviniek, ktoré určite potešia všetkých beauty nadšencov. Od revolučných skincare produktov, až po najnovšie farebné trendy v líčení, ktoré osviežia váš každodenný look. V tomto článku vám predstavíme najzaujímavejšie kozmetické novinky sezóny, ktoré by rozhodne nemali chýbať vo vašej zbierke. Ponorte sa s nami do sveta krásy a objavte produkty, ktoré sú momentálne v centre pozornosti.

Emanuel Ungaro predstavuje novú vôňu COSMIC

Vôňa COSMIC, ktorá ženu vynesie do nových výšin, vyniká prekvapivými zložkami, ktoré ju radia medzi ambrové kvetinové vône. Tóny šťavnatého manga, pomaranča, citrónu a čiernych ríbezlí vytvárajú iskrivý prvý dojem s prídavkom sviežeho pôvabu. Podmanivá príťažlivosť pretrváva aj v srdci vône, kde sa odhaľujú kvetinové tóny divého kosatca, heliotropu a fialky. Príjemný základ zostavený zo santalu, vanilky a zmyselného pižma umocňuje sofistikovanosť vône a jej trvácnu stopu.
 
Myšlienka duality futuristickej modernosti a retro nálady ma oslovila, preto som skombinoval klasické tóny kosatca a fialky s pižmom, vanilkou a trochou ovocia na podčiarknutie tohto kontrastu“, hovorí parfumér Jérôme Epinete zo spoločnosti Robertet.
 
Inšpirovaná kolekciou Emanuela Ungaro Space Age zo 60. rokov minulého storočia, vôňa COSMIC sa prezentuje vo flakóne v tvare planéty s elegantným mramorovým uzáverom a luxusným zlatým krúžkom, zvýrazňujúcim luxusný a éterický charakter vône. Vonkajšie balenie, ktoré ladí s dizajnom flakónu, odhaľuje mramorový vzor v krémových odtieňoch s luxusným zlatým kruhom uprostred.

REVUELE - kolekcia líčenia, ktorá zvýrazní vašu skutočnú krásu

Tekutý krycí make-up (FLAWLESS HD COVER FOUNDATION)

Ľahký tekutý make-up, ktorý sa výborne roztiera a vytvára prirodzený finiš. Je ideálny pre vytvorenie bezchybného vzhľadu a prekrytie pórov. Dostupný v 6 odtieňoch, poskytuje pleti trvácny efekt a hydratáciu, pričom maskuje chybičky krásy.

Hydratačný tekutý make-up (SERUM FOUNDATION)

Perfektne zjednocuje tón, hydratuje a je obohatený o ošetrujúce zložky. Textúra s ľahkým krytím pôsobí prirodzene, ako druhá koža. Zloženie s obsahom kyseliny hyalurónovej podporuje vláčny objemový efekt.Dostupný v 3 odtieňoch, nenápadne splýva s pleťou a vytvára nádherný výsledok.

Tekutý korektor (FULL COVERAGE LIQUID CONCEALER)

Viacúčelový korektor s plným krytím a ľahkou tekutou textúrou prekrýva chybičky krásy, zvýrazňuje kontúry, rozjasňuje a vytvára dokonalý každodenný vzhľad. Viditeľne rozjasňuje tmavé kruhy, prekrýva nedokonalosti a prispieva k prirodzenému vzhľadu pleti.

Duo paletka s lícenkou a rozjasňovačom (BLUSH & HIGHLIGHTER DUO)

Skvelá kombinácia krásnej lícenky a žiarivého rozjasňovača. Pudrová textúra pokrýva pleť dotykom žiarivosti a farby jediným ťahom štetca. Praktický kompakt robí z tohto dua dokonalý produkt do každej kabelky.

Kolekcia očných tieňov (EYESHADOW COLLECTION)

Trojica paletiek na denné aj večerné líčenie s 8 očnými tieňmi, vrátane základných matných a oslnivých žiarivých. Tieto paletky sú ideálne na prirodzené aj výrazné líčenie očí, hodia sa k širokej škále tónov pleti a majú zamatovú textúru so sýtymi a trvácnymi farbami.

3 čierne maskary s vynikajúcim zložením! (ULTRA BLACK MASCARA)

Objemová zhusťujúca maskara pre okamžitý efekt umelých rias. Zvýrazňujúca a viditeľne predlžujúca maskara, ktorá vaše riasy vyzdvihne do nových výšin. Super tvarujúca liftingová maskara pre sexy vzhľad otvorených očí.

Ceruzka na obočie so špeciálnym aplikátorom (4 TIPS EYEBROW PENCIL)

Má jednoduchú aplikáciu a jediným ťahom vytvára ilúziu prirodzeného obočia vďaka štyrom veľmi jemným hrotom. Textúra hladko splýva s obočím, ktoré okamžite definuje a tvaruje s efektom falošného microbladingu. Trvácne zloženie je odolné voči otieraniu a potu.

Matný tekutý rúž (SUPREME MATTE LIQUID LIPSTICK)

Bezchybný tekutý rúž s 12-hodinovou trvácnosťou s pocitom ľahkosti. Výnimočne pigmentovaná, vláčna matná textúra odolá rozmazaniu aj bozkom. Precízny aplikátor pre jednoduché orámovanie aj vyplnenie pier.

Žiarivý tekutý rúž (ULTIMATE SHINE LIQUID LIPSTICK)

Pre super prirodzené žiarivé farby, trvácnu vláčnosť a objemný vzhľad pier. Vrstviteľné ľahké až plné krytie pre krásne žiarivé pery s hydratačným pocitom balzamu.

Výživný lesk & olej na pery 2v1 (2IN1 LIP GLOSS & OIL)

Spojenie dvoch výživných lesklých textúr pre ochranu a skrášlenie pier oslnivou farbou. Pri kombinovanom použití vytvárajú textúry zrkadlový efekt lesku s výhodami intenzívneho ošetrenia pre objemné a podmanivé pery.

Montblanc Collection: štyri kapitoly unikátneho príbehu písané vôňami

Kolekcia štyroch nadčasových vôní Montblanc predstavuje štyri jedinečné aspekty bohatého dedičstva tvorivosti a remeselnej zručnosti, ktoré sú vyjadrené prostredníctvom umenia vôní.

Každá zo štyroch pánskych vôní novej kolekcie je vytvorená z ušľachtilých, vzácnych ingrediencií a odhaľuje iný aspekt legendárnej značky Montblanc.

 

Black Meisterstück je poctou kadidlu, zahriatemu tónmi hrejivých korenín a vzácnych drevín.

 

Patchouli Ink umocňuje intenzívny temný a tajomný aspekt pačuli zjemnený závojom z pižma a drevín.

 

Extreme Leather vyzdvihuje charakter rafinovaného koženého akordu zahaleného do jemnosti kosatca a pižmových tónov.

 

Vetiver Glacier je prívalom sviežosti, ktorú stelesňuje kombinácia bergamotu a santalového dreva, umocnená povzbudzujúcim spojením čiernych ríbezlí a levandule.

VERSACE  predstavuje BRIGHT CRYSTAL PARFUM

Číra zmyselnosť, krištáľová priehľadnosť a žiarivý jas: to všetko ponúka BRIGHT CRYSTAL PARFUM od VERSACE, jedinečný klenot vzácnej krásy, charakterizovaný sviežou, žiarivou, kvetinovou vôňou.

Podmanivá a oslnivá vôňa pre ženu VERSACE, ktorá je silná a sebavedomá, ale zároveň ženská, zmyselná a vždy očarujúca. Zahaľte sa do vône prezrádzajúcej delikátnu chuť  a šťavnatosť farebných jadierok granátového jablka, ľadovej sviežosti žiarivého yuzu a karamelizovaných lesných plodov. Do vône, ktorou prechádza krása magnólie, pivónie, lotosových kvetov a Helvetolidu® v záplave zmyselnosti a priezračnosti, aby vás potešila jemne oslnivou a zvodnou stopou ambrových drevín, Ambroxu® super, akašu a pižma.

Predstavované novinky je možné nájsť v sieti parfumérií FAnn a aj na www.fann.sk