Luxusná Oáza v Srdci Chanie

Zažite dokonalé spojenie histórie a moderného luxusu v Chania Hotel. Tento výnimočný 5-hviezdičkový hotel, nachádzajúci sa priamo na námestí „1866“, vás očarí svojím umiestnením, elegantným dizajnom a prvotriednymi službami. Či už hľadáte romantické útočisko, miesto pre rodinné dobrodružstvá alebo pohodlné zázemie pre obchodné cesty, Chania Hotel vám ponúka nezabudnuteľný pobyt v samotnom srdci nádhernej Chanie.

Historické kúzlo a moderný komfort

Chania Hotel je jedinečný projekt, ktorý vdýchol nový život historickej mestskej pamiatke. Po kompletnej renovácii sa tento hotel premenil na fascinujúci 5-hviezdičkový hotel, ktorý je skutočnou pýchou centra mesta Chania. Hotel je zameraný na udržateľnosť a nachádza sa na mieste, kde sa stretáva pulzujúce mladé mesto so starým prístavom.

Ohromujúce výhľady a luxusné ubytovanie

Ohromujúce spojenie pobrežia a hôr poskytuje hotelu úžasné výhľady, ktoré si môžete najlepšie vychutnať s pohárom vína v strešnej záhrade na štvrtom poschodí. Tento hotel je ideálny pre letné aj zimné dovolenky, pretože sa nachádza priamo v centre, veľmi blízko prístavu a trhoviska, a len pár minút od nádherných pláží, ako je Nea Chora.

Ubytovanie pre každého

Izby ponúkajú rôzne možnosti ubytovania pre každého hosťa, ktorý hľadá komfort, relaxáciu a jedinečnú pohostinnosť. Všetky izby majú výhľad na námestie „1866“ a okolité mestské ulice a sú osvetlené teplým krétskym slnkom po celý rok. Či už si užívate autentickú krétsku dovolenku so svojimi blízkymi, alebo hľadáte ubytovanie počas služobnej cesty, Chania Hotel je miesto, ktoré hľadáte.

Všetkých 39 izieb je prispôsobených vašim potrebám, od junior apartmánov po priestranné dvojlôžkové izby, kde sa estetika a vysoká kvalita stretávajú v najlepšom možnom spôsobe, práve pre vás. 

Luxusné vybavenie

Recepcia 24 hodín denne: Recepcia je otvorená 24 hodín denne, aby sme vám poskytli najlepší možný servis.

Lobby La Canea Café Bar: Ideálne miesto na stretnutia v rušnom meste, nachádza sa v lobby hotela.

Strešný bar a reštaurácia: Keď výjdete na piate poschodie, vstúpite na strešnú terasu s ohromujúcimi výhľadmi na Biele hory Chanie a pulzujúce mesto pod nimi. V strešnej reštaurácii Pantheon objavíte tradičnú krétsku kuchyňu v celej jej sláve.

Strešný bazén: Vyhrievaný strešný bazén je ideálnym miestom na relaxáciu po náročnom dni.

Konferenčná miestnosť Gritty: Miestnosť pre 69 osôb s nachádza v suteréne hotela je úplne zvukotesná a môže byť rozdelená na dve menšie sekcie. Vysoká technická vybavenosť a pohodlný priestor na prestávky na kávu tvoria ideálne miesto na firemné stretnutia, workshopy, prezentácie a semináre.

Biznis centrum: Vezmite si kávu a svoj laptop do biznis centra, ktoré sa nachádza v západnej časti prízemia.

Perfektne vybavená telocvičňa: Či už hľadáte náročný tréning alebo len ľahké cvičenie, naša plne vybavená telocvičňa Iron Gates je pripravená splniť vaše požiadavky.

Sauna: Vychutnajte si suchú alebo vlhkú terapiu teplom v hotelovej saune, ktorá je umiestnená vedľa telocvične.

Text: Redakcia

Foto: Chania Hotel