Nová kolekcia BY THE POOL 2024 od Louis Vuitton

S blížiacim sa letom sa Louis Vuitton vracia s kolekciou LV By the Pool, ktorá prináša túžbu po exotických cestách do každodenného života. Kolekcia bohatá na prírodné materiály a živé farby zahŕňa oblečenie, kabelky, obuv, textilné i iné doplnky a mnoho ďalšieho. Ponúka bohaté variácie tém, ktoré sú blízko DNA značky Louis Vuitton.

Nech už relaxujete na pláži alebo prechádzate malebnými mestečkami, nové ready-to-wear kúsky ponúkajú prázdninový styling, ktorý dýcha nenútenou eleganciou. Nové modely, ktoré sa dajú kombinovať, aj lichotivé plavky zdobia kľúčové potlače sezóny, vrátane Monogramu prepracovaného vo vzore dlaždice, bujnej botanickej grafiky, ktorá kombinuje hravosť so sofistikovanosťou, jemný vzor vo štýle trompe l'oeil. Nenahraditeľným kúskom nadchádzajúcej sezóny sú ležérne košele, ktoré sa ľahko kombinujú s nohavicami a sukňami v elegantných ale pohodlných siluetách. Čisto bielu a neutrálne pieskové tóny oživuje nádych korálovej, sýto ružovej a karibskej modrej. Siluetu zdôrazňuje hra voľných a priliehavých strihov pre dokonalý styling horúcich dní a žhavých nocí.

 Tašky z kolekcie LV By the Pool vynikajú uvoľneným dizajnom a prémiovým remeselným spracovaním, zaujmú umeleckými a hravými detailmi. Monogram sa vracia v nových interpretáciách, napríklad v podobe bavlneného denimu na taške LetGo, alebo v akvarelovom efekte na dlaždiciach v pôsobivej modrej či oranžovej na ikonických modeloch OnTheGo, Coussin a Neverfull. Nano Speedy a Noe bucket predvádza letný pohľad na umelecké savoir-faire ikonického módneho domu vo variáciách z prírodného, ​​ručne háčkovaného rafiového lyka s koženými detailmi. Ďalšou novinkou sú modely Capucines z prútia a ratanu, ktoré oslavujú zložitú techniku ​​francúzskeho košikárstva a pletenia aj model Malle Pique Nique z roku 1892. Tropickú tému ďalej rozširujú kabelky Capucines, Capushell a Twist vo dvoch neprehliadnuteľných „perleťových“ vyhotoveniach: s vlnitým povrchom z ručne vyšívaných trubicových korálikov a teľaciny s airbrush úpravou v tónovaných odtieňoch.

Medzi módnymi šperkami debutuje línia My LV Pearl, zdobená pestrými sklenenými perličkami. Sviežosť kolekcii prepožičiava tyrkys na náhrdelníku, evokujúca krásu morských vĺn. Ďalšie šperky, zdobené lesklými bielymi sklenenými perličkami, sú zhmotnením nadčasovej krásy. Nový rad Nanogram Enamel, ktorého súčasťou sú náušnice, náramky a prstene, definuje gravírovaný Monogram jemne zasadený do moderného fuchsiového či tyrkysového pozadia. Náramok LV Push prepojuje signatúru LV Push s jedinečným remienkom z tyrkysového plátna s modrými štrasovými príveskami. Pre výrazný styling skombinujte tento kúsok s ďalšími náramkami.

Nepostrádateľným letným doplnkom sú pokrývky hlavy, ktoré prichádzajú v širokej palete štýlov. Nechýbajú medzi nimi obľúbený bucket hat a šiltovky z rozstrapkaného denimu s Monogramom, panamák z tkaných palmových listov s hodvábnym šálom s potlačou Monogramu a háčkovaný mladistvý klobúčik LV Tiles. Do letného hávu sa odieva aj obojstranný opasok Pretty LV, so vzorom Monogramu v modrej či ružovej na jednej strane a neutrálnejším odtieňom na strane druhej. Niekoľkými rôznymi spôsobmi môže podčiarknuť váš letný styling veľká šatka LV Tiles a šál z hodvábneho carré so spletitou ilustráciou, lemovanou motívom LV Tiles vo forme mozaiky.

Dôležitú úlohu v stylingu LV By the Pool samozrejme zohrávajú slnečné okuliare. Model My LV Chain Round má moderný, elegantný tvar s rôznymi farbami šošoviek a úpravami, zvýraznenými šperkárskymi kolekciami inšpirovanými stranicami z línie My LV Chain.

A pretože je táto kolekcia ovplyvnená letom v širšom slova zmysle, je jej súčasťou aj riad a výber inšpiratívnych darčekových predmetov. Neprehliadnuteľné taniere z jemného bieleho porcelánu Limoges evokujú tropický raj plný kvetov, koralov a morských hviezdic. Dozaista sa stanú základným kameňom originálneho letného stolovania.

Úžasným letným zberateľským kúskom je surfová doska Monogram Tiles Surfboard. Je vyrobená zo štruktúrovaného laminátu s centrálnym dreveným jadrom v kombinácii so živicou. Vysoko kvalitná, remeselne spracovaná surfová doska sa pýši sezónnym motívom a signatúrou LV boat na spodnej strane. Pracuje so sviežou koralovou farebnou paletou a posúva poňatie cestovania za hranice pevniny, až do mora.

Kompletná kolekcia LV By the Pool je pozvánkou do sveta cestovania, zachytávajúcej v sebe túžbu po nekonečnom lete.

Foto: Louis Vuitton