Odvážny projekt luxusného interiéru v Dubaji

Celia Sawyer je príkladom úspešnej podnikateľky a dizajnérky, ktorá vytvára luxusné interiéry. V spolupráci s luxusnými značkami ako BOCA DO LOBO, DELIGHTFULL, BRABBU a ďalšími, čerpá inšpiráciu pre svoje odvážne projekty. Celia začala pred 25 rokmi rezidenčnou nehnuteľnosťou v Londýne a dnes navrhuje luxusné rezidencie, superjachty a nehnuteľnosti po celom svete. Je členkou Society of British and International Interior Design.

Jej projekt v Dubaji, navrhnutý pre VIP klienta, sa vyznačuje dramatickým interiérom s mužským nádychom v prevažne čiernej farbe, zjemnený zlatými doplnkami. Použila množstvo zrkadiel, podsvietených boxov a luxusných svietidiel, ako Burj a Empire Chandelier, aby vytvoril luxusný a dramatický efekt. Dielo Stephena Cawstona "Shahin" a nábytok od BOCA DO LOBO dodávajú interiéru exkluzivitu. Celia do projektu prináša svoju osobnosť a vytvára prostredie, ktoré sú silné, živé a emocionálne.

 Dielo Stephena Cawstona „Shahin“ je arabský gentleman na arabskom koni, s dravým vtákom na ruke, samozrejme, pokrytý 24-karátovým zlatom.  

 

Text: Redakcia

Foto: Covet house